Politie over 69e verkeersdode
27 Nov 2017, 18:18
foto
Deze frontale aanrijding heeft de 34-jarige Ambikapersad Achaibersingh het leven gekost.


De autobestuurder die zaterdag 25 november het leven heeft gelaten bij een aanrijding aan de Martin Luther Kingweg, is de 34-jarige Ambikapersad Achaibersingh. Bij aankomst van de politie is Achaibersingh levenloos bekneld in het voertuig aangetroffen. De bestuurder van de andere auto die betrokken was bij de aanrijding, was niet aanspreekbaar en heeft een bekkenfractuur opgelopen.

De politie zegt dat onderzoek heeft uitgewezen dat beide bestuurders in tegengestelde richting over de Martin Luther Kingweg reden. Door onbekende reden is Achaibersingh op gegeven moment ter hoogte van de Adhinweg op de rijhelft van zijn tegenligger gekomen. Het gevolg was een frontale botsing. De brandweer moest er aan te pas komen om het lichaam van Achaibersingh uit de zwaar beschadigde auto te halen.

De andere bestuurder, de 66-jarige Johan M., is in het ziekenhuis opgenomen voor medische hulp. Beide voertuigen zijn aanzienlijk beschadigd. Het lijk van Achaibersingh is voor obductie in beslag genomen. Hij is de 69e verkeersdode voor dit jaar.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May