Rajiv Hieralal gekozen als vicepresident JCI-bestuur
27 Nov 2017, 16:15
foto
Rajiv Hieralal is gekozen tot vicepresident van het JCI.


Rajiv Hieralal werd op het wereldcongres van Junior Chamber International (JCI) in Amsterdam gekozen tot International Vice President 2018. Na tien jaar is het Suriname weer gelukt een plaats te bemachtigen in het internationale bestuur van JCI. De 30-jarige senator uit JCI Urban – de afdeling van Wanica- volgt hiermee in de voetsporen van Jack Uden, Danny Lo Fo Sang en Ray Jong A Lock.

Hieralal zal in zijn functie van International Vice President onder andere belast zijn met het begeleiden bij de groei en ontwikkeling van JCI-afdelingen in Haïti, de Verenigde Staten, Canada en Honduras. Hij maakt deel uit van een team dat rechtstreeks rapporteert aan de JCI wereldpresident. De internationale functie is in belang van de wereldwijde organisatie.

Binnen JCI Suriname heeft Hieralal zijn sporen verdiend, deelt JCI Suriname mee. Niet lang nadat hij kennis maakte met de organisatie als deelnemer van het VOS Speech contest, waar hij voor de scholengemeenschap Lelydorp een finale plaats behaalde, werd Hieralal lid van JCI. De jonge ondernemer, die directeur is van het mobiele applicatieontwikkeling bedrijf APPTASTIC, is ook één van de oprichters geweest van JCI Urban. Deze afdeling van JCI Suriname heeft als focus gebied de districten Wanica en Para, en opereert vanuit Lelydorp, de woonplaats van Hieralal.

Naast de verkiezing van Hieralal, in het hoogste orgaan van deze internationale organisatie met leden in meer dan 100 landen, heeft Suriname dit jaar ook leiding van the Association of JCI Senators on the Americas and the Caribbean. Max Apapoe is eerder dit jaar verkozen tot president. Bovendien is Sylvia Jacobi op het afgelopen wereldcongres aangesteld als lid van het American Development Council, een orgaan binnen JCI dat zich onder andere bezighoudt met de ontwikkeling en groei van de organisatie en haar leden in de Latijns Amerikaanse, Caribbean, Noord- en Zuid Amerikaanse landen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May