Dronken militair gaat tekeer tegen politiemannnen
26 Nov 2017, 20:18
foto


Een vader die mishandeld is heeft aangifte gedaan tegen zijn zoon, Gilliano S. (22) en een vriend die militair is. De twee vrienden hadden zich tegoed gedaan aan alcohol en gingen tekeer tegen de heer des huizes. Aan de woning van de vader richten zij vernielingen aan.

Bij aankomst van de ingeschakelde politie van Latour, werden de twee mannen aangehouden. De vriend van de zoon blijkt militair te zijn. Hij verzette zich bij de aanhouding. Hij vocht met een politieman en spuugde in diens gezicht. Een andere politieambtenaar die zijn collega te hulp schoot liep lichte letsels op.

De wetsdienaren vroegen toen assistentie van de Algemene Surveillance Dienst (ASD). Met verenigde krachten gelukte het de politieambtenaren de militair in de boeien te slaan. Hij weigerde zijn naam door te geven. De politie droeg hem vervolgens over aan de Militaire Politie. Twee politiemannen moesten medisch worden behandeld. Intussen zijn beiden na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May