Laterietweg nu volledig verhard
14 Sep 2017, 20:51
foto
De Laterietweg in Para-Oost is volledig verhard. Het project is vandaag opgeleverd. (Foto's: BIC-Para)


De Laterietweg in Para-Oost is helemaal verhard en voorzien van drempels. De weg is in fasen verhard; in 2007 en in 2013 waren al delen aangepakt. In juli is gestart met de verdere bestrating en vandaag was de oplevering. Het commissariaat heeft gezorgd voor tegels, zand en duikers en diverse ondernemers hebben op verschillende manieren een bijdrage geleverd.

De onderneming CCC-Group Industrial Construction heeft de arbeidskosten voor de werkzaamheden op zich genomen en NV Surimar heeft de trottoirbanden en andere hulpmiddelen ter beschikking gesteld. Waarnemend districtscommissaris, Audrey Hankers, was ingenomen met de bijdrage van de ondernemers, zegt het BIC-Para.

Via de Laterietweg zijn belangrijke overheidsdiensten en scholen bereikbaar. De weg is de enige ontsluitingsweg van die woonomgeving en was vooral bij regenweer heel slecht begaanbaar. In de omgeving liggen overheidskantoren, zoals het politiestation, en een post van de Regionale Gezondheidsdienst en 3 VOJ-scholen.

De Laterietweg is in 2007 voor een deel bestraat tijdens het Wegen Proef Project van het Decentralization and Local Government Strengthening Program 1 (DLGP1) en in het jaar 2013 onder de toenmalige districtscommissaris Jerry Miranda, meldt het BIC-Para.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May