Bestrating Laterietweg door overheid en ondernemers
28 Jul 2017, 20:35
foto
De eerste steen wordt gelegd door districtscommissaris Armand Jurel en de oudste bewoner van het gebied, Ricardo Ebicilio.


De Laterietweg in Para-Oost wordt momenteel bestraat. Het is voor de bereikbaarheid van overheidsdiensten en scholen belangrijk dat deze weg in goede staat wordt gehouden, zegt het Burgerinformatie Centrum (BIC) Para. Districtscommissaris Armand Jurel gaf vandaag het startsein voor de werkzaamheden, die 30 werkbare dagen zullen duren.

Ongeveer 350 meter weg wordt met ondersteuning van ondernemers in het gebied bestraat. De onderneming CCC-Group Industrial Construction betaalt de arbeidskosten en NV Surimar heeft de trottoirbanden en andere hulpmiddelen ter beschikking gesteld. Het commissariaat is ingekomen met de straattegels. Het werk is gegund aan Sam contractor’s NV.

De Laterietweg is de enige ontsluitingsweg van die woonomgeving en is vooral bij regenweer heel slecht begaanbaar. In de buurt zijn er enkele belangrijke overheidskantoren en scholen zoals het politiestation, Regionale Gezondheid Dienst (RGD) en 3 VOJ-scholen.

Deze weg is in 2007 voor een deel bestraat tijdens het Wegen Proef Project van het Decentralization and Local Government Strengthening Program 1 (DLGP1) en in het jaar 2013 weer voor een deel door toenmalige districtscommissaris Jerry Miranda.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May