Verdachten bekennen zeven strafbare feiten
11 Jul 2017, 05:45
foto


Graibet K. en Milton W. worden ervan beschuldigd dat zij op diverse tijdstippen zeven strafbare feiten in het district Commewijne hebben gepleegd. In eerste instantie wilde Milton W. niet toegeven, maar later bekende hij dat hij de strafbare zeven feiten heeft gepleegd.

De verdachten hebben op de rechtszitting van maandag een volmondige bekentenis afgelegd tegenover kantonrechter Cynthia Valstein-Montnor.

Op 16 februari 2016 namen de twee een slushmachine weg van de benadeelde. Op 10 april 2017 hebben de verdachten drie inbraken gepleegd. Bij de eerste benadeelde namen zij een grill van een autobus weg. De tweede benadeelde was 25 stuks zilverpalmen armer en bij de derde benadeelde gingen de verdachten er met een ricecooker, watercooker en wasmachine vandoor.

Op 21 april 2016 werd van een andere benadeelde een gascilinder, een televisie en flessen alcoholische dranken weggenomen. In mei 2016 namen de verdachten bij een andere benadeelde vijftien pakken tegels weg. Ook op 3 juni 2016 maakten Graibet K. en Milton W. een slachtoffer bij wie ze zijn bromfiets en portemonnee afpakten. Op de eerstvolgende zitting zal het Openbaar Ministerie zijn strafeis presenteren.

Wanita Ramnath
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May