Park Zangvogel Organisatie wordt stichting
02 Jul 2017, 20:37
foto
De Park Zangvogel Organisatie is overgegaan in een stichting.


De Park Zangvogel Organisatie(PZO) houdt op te bestaan. De organisatie en al haar leden zijn per 23 juni 2017 opgegaan in de stichting Zangvogels Nickerie (ZaNi).

Djamunapersaud Roopram, die de penningmeester is, zegt dat zij die stap maken als zij de organisatie willen versterken. PZO kon geen eigen rekeningnummer openen en zij wilde ook zelfstandig zaken aanpakken. Nu de organisatie een rechtspersoon is, kan zij zelfstandig zaken aanpakken.

ZaNi is in tussen ingeschreven bij KKF. Het doel van de stichting is het bevorderen van de zangvogelsport en het behartigen van de belangen van de leden. Haar doel zal zij verwezenlijken door het organiseren van zangvogelwedstrijden in en buiten het district Nickerie, het bijeenbrengen van gelden, het onderhouden van contact met nationale en international organisaties die dezelfde doel nastreven.

Het bestuur van ZaNi bestaat uit, voorzitter, Nitender Oemrawsingh, Richenel Small, ondervoorzitter, secretaris Jacky Martosami, penningmeester Djamunapersaud Roopram en verder de commissarissen, Derrick Fung Feng Chung, Sjaamkoumar Harnam, Steven Sanawi en Ashokkoemar Sardha.

De uitslagen van de vandaag gehouden zangvogel wedstrijden tijdens de Reza Karamatali juni toernooi zijn als volgt:

Twa twa
Nitinder Oemrawsing2 - Robbert Madiksan: 0-22
Radjesh Datadien2 - Shaam Harnam2: 21-39
Kasirin Sarmani - Rakesh Praladsingh1: 16-55

Rowti
Steven Sanawi2 - Errol Banarsi1: 48 - 19
Shiefaid Ishaak1 - Dyon Djosetro1: 18-1
Jacky Martosami1 - Jacky Martosami2: 83 - 0

Edgar van Genderen
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May