Leerlingen OS Doewatra doen inspiratie op in Paramaribo
30 Jun 2017, 20:15
foto
Leerlingen en leerkrachten van OS Doewatra hebben verschillende gebieden in Paramaribo bezocht.


Veertig leerlingen van de openbare school Doewatra van de 4e, 5e en de 6e klas hebben een tweedaags bezoek gebracht aan Paramaribo. De reis van de leerlingen is ondersteund door de VHP, op aanvraag van de schoolleider en de kapitein van het dorp. De scholieren hebben een historische wandeling gemaakt door Paramaribo. Vandaag hebben ze een vier uren durende busrit gemaakt door verschillende gebieden.

Een VHP-delegatie onder leiding van voorzitter Chan Santokhi heeft een motivatiespeech gehouden. Hij heeft de kinderen voorgehouden dat het in de toekomst beter zal gaan met hen en het land. Nu moeten ze hard hun best doen op school. Ze moeten een doel hebben in het leven en daarop afgaan.

Santokhi heeft de leerlingen voorgehouden dat hij VHP voorzitter is voor heel Suriname, dus ook voor hun als kinderen van het binnenland. Hij ziet ze graag opgroeien en studeren in een goede en gestructureerde samenleving waar zij zich compleet thuis moeten voelen. Hij stelde de leerlingen in de gelegenheid vragen te stellen. De leerlingen hebben genoten van de activiteiten in de stad en zijn extra gemotiveerd om het schooljaar goed af te sluiten.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May