Rechter oriënteert zich op de haven in cocaïne zaak
30 May 2017, 15:13
foto
Justitie is op zoek naar Curtis Paulna. (Foto: KPS)


In de drugszaak waarbij in februari 978 kilo cocaïne is onderschept op het Jules Sedney Havencomplex, is een descente gehouden op last van de rechter-commissaris. De magistraat heeft zich georiënteerd op de plek waar het strafbare feit is ontdekt om een beter beeld van de zaak te verkrijgen. Een officier van justitie, twee raadslieden, een tolk, vertegenwoordigers van de politie en de douane, vijf getuigen en medewerkers van de haven waren ook aanwezig.

Op last van de rechter-commissaris heeft de afdeling Narcotica Brigade van de politie de descente gehouden. De drugs waren verstopt in een container op het Jules Sedney Haven complex. In deze zaak zijn elf verdachten aangehouden en in verzekering gesteld, van wie negen reeds in vrijheid zijn gesteld. De verdachte Paulna Curtisis nog voortvluchtig, meldt de politie Public Relations.

Op last van de procureur-generaal is er opsporing, aanhouding en voorgeleiding gelast van Paulna, geboren op 20 september 1975 in Paramaribo en wonende aan de Van Dijkstraat no. 4. De man wordt verdacht van deelname aan een criminele organisatie.

Alle informatie die kan leiden tot het achterhalen van de woon- en of verblijfplaats van Curtis Paulna, kan worden doorgespeeld aan de afdeling Narcoticabrigade op de telefoonnummers 404747/404866, de Centrale Meldkamer op het nummer 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May