Spanning bij race voor kampioenschap topklasse SVB
16 May 2017, 01:46
foto


Het blijft spannend binnen de topklasse SVB\Telesur competitie. Landskampioen Inter Moengo Tapoe heeft door een gelijkspel tegen Botopasi zaterdag in Moengo, de tweede plaats moeten verwisselen voor plek 3. WBC die nog op derde plaats stond, klimt nu met 38 punten naar de tweede plaats door te winnen van Notch met 4-0. Leo Victor maakte geen fout zondag en won overtuigend van Voorwaarts met 5-1. Deze club blijft de lijst aanvoeren met 40 competitiepunten.

Alle ploegen hebben 18 wedstrijden gespeeld. Ook de 19e speelronde voor dit weekeind belooft spannend te worden. Robinhood zit op de vierde plek met 33 competitiepunten en zit technisch ook in de race voor het kampioenschap. De ploegen hebben nog vier wedstrijden voor het einde van de competitie. De beste kansen liggen nu bij Leo Victor. Deze ploeg heeft nogal wat lastige tegenstanders. Zo moet Leo Victor nog uitkomen tegen Inter Moengo Tapoe en WBC.

Dit weekend komt Leo Victor uit tegen Transvaal die de afgelopen drie wedstrijden wist te winnen. In de eerste ronde won Leo Victor met 2-0 van Transvaal. Vrijdag 19 mei komen de ploegen tegen elkaar uit in het Frank Essed Stadion. Ook WBC blijkt een lastige tegenstander te hebben dit weekend. Deze ploeg komt uit tegen middenmoter Nishaan 42. Inter Moengo Tapoe heeft op papier een niet te moeilijk karweitje. In Moengo komt ze uit tegen hekkensluiter SNL. Met nog vier wedstrijden te gaan zijn alle ogen gericht op de top drie clubs en is zowel het kampioenschap als het semi kampioenschap nog niet veilig gesteld.

Het schema
PVV- Voorwaarts Wo. 17 mei Dr.Ir.F.Essed 20.00u
Leo Victor- Transvaal Vr. 19 mei Dr.Ir.F.Essed 20.00u
Nishan 42- WBC Za. 20 mei Meerzorg 16.30u
Botopasi- Jong Rambaan Za. 20 mei NGVB 16.30u
Inter MT- SNL Zo. 21 mei R.Brunswijk 16.30u
Robinhood- Notch Zo. 21 mei Dr.Ir.F.Essed 18.00u.

Ala D-Media
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May