Oppositie begint vandaag met gesprekken organisaties
03 May 2017, 00:01
foto


De oppositionele partijen VHP, NPS, ABOP en Pertjajah Luhur beginnen vandaag gesprekken met diverse groeperingen. Als eerste wordt vanmiddag in VHP-centrum 'de Olifant' Curtis Hofwijks van 'We Zijn Moe/Burger Collectief ontvangen. De politieke partijen maken zich op voor een protestmanifestatie op 20 mei. Er zijn ruim dertig organisaties op de lijst.

Vanmiddag wordt er ook gesproken met de Associatie van Surinaamse Fabrikanten, de Surinaamse Partij van de Arbeid, DA'91, de Raad van Vakcentrales in Suriname, de Bond van Leraren/Alliantie voor Leerkrachten in Suriname.

Op 4 mei worden de gesprekken vervolgd in het hoofdkwartier van de NPS in Grun Dyari. Uitgenodigd zijn DOE, de Nationale Vrouwen Beweging, de Vereniging Surinaams Bedrijfsleven en de Vereniging van Medici in Suriname.

Op het programma voor 5 mei in 'de Olifant' staan: de PALU, de Interreligieuze Raad in Suriname, de Surinaamse Politiebond en de Gemeente Godsrivier. Deze week wordt in Grun Dyari afgesloten met de Particuliere Lijnbushouders Organisatie, de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden en de Vereniging van Kleine Winkeliers. Starnieuws verneemt dat de volgende week doorgegaan wordt met het voeren van gesprekken met diverse organisaties.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May