63-jarige man ingesloten voor verwonden koppel
31 Mar 2017, 17:08
foto


De politie van Latour heeft Henry J. (63) de vorige week ingesloten. Hij wordt ervan verdacht in december vorig jaar een koppel te hebben verwond met een scherp voorwerp. De gewonden schakelden de politie in en werden verwezen naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medische behandeling zijn ze heengezonden.

Volgens verklaring van de slachtoffers liepen zij over de weg in Latour Plotseling kwam Henry J. op hen af en beweerde een relatie te hebben met de vrouw die hem ontrouw zou zijn. De vrouw ontkende een liefdesrelatie met hem te hebben gehad. Volgens haar waren zij kennissen van elkaar.

De man werd agressief en met een scherpvoorwerp poogde hij de vrouw ontkleden. De vrouw stribbelde tegen en liep verwondingen op aan haar lichaam. Haar vriend schoot haar te hulp en liep eveneens verwondingen op.

De agressieve man maakte zich na de daad uit de voeten. Hij wist vanaf die dag uit handen van de politie te blijven. Op 25 maart is hij gesignaleerd en aangehouden op zijn woonadres. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij achter slot en grendel geplaatst, meldt de afdeling Public Relations van de politie.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May