Politie houdt verdachte beroving winkelier aan
08 Mar 2017, 15:14
foto


De politie van Santodorp en Regio Bijstand Team Midden hebben Sergio W. (24) vanmorgen aangehouden nadat hij een winkelier had beroofd. De beroving vond plaats aan de Ephraimzegenweg. De winkelier die kort te voren beroofd was, zei aan de wetsdienaren door een man onder schot te zijn gehouden. De man was gemaskerd en droeg een jachtgeweer met ingekorte loop bij zich. Volgens verklaring van het slachtoffer heeft de rover de dagopbrengst uit de kas weggenomen.

De wetsdienaren van Santodorp en het Regio Bijstand Team Midden kamden het gebied uit. Informatie bereikte de wetsdienaren dat de rover gekleed was in een gele trui die hij zou hebben gestolen aan een waslijn enkele straten verder. Enkele minuten later werd Sergio W. aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Het jachtgeweer is bij hem aangetroffen en in beslag genomen. Ook de kleren die Sergio W. droeg tijdens de beroving zijn bij hem aangetroffen. De man geeft toe de beroving te hebben gepleegd. Hij verklaart echter geen kans te hebben gehad om het geld weg te nemen. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Sergio achter slot en grendel geplaatst, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May