Twintigers tillen verkeersbarometer naar tien
06 Mar 2017, 12:44
foto


Met de dood van Lorenzo Kerk (23) en Colin Mahindrepersad (21) is het aantal doden voor dit jaar gesprongen naar tien. De politie van het ressort Nieuw Amsterdam heeft vanochtend omstreeks kwart voor 2 de melding van het verkeersongeval te Lust en Rust binnen gehad.

Ter plaatse hebben ze een voertuig met de twee mannen tegen een brugleuning aangetroffen. Volgens de politie heeft de 23-jarige bestuurder Kerk vanuit de richting Nieuw Amsterdam gereden richting Meerzorg. Hij zou met een hoge snelheid hebben gereden volgens het voorlopig onderzoek. Bij het beschrijven van een bocht, heeft hij vermoedelijk de controle over de besturing van het voertuig verloren. De auto is vervolgens komen vast te zitten tussen een waterleidingbuis en een deel van de brugleuning.

De brandweer heeft de slachtoffers uit het voertuig gehaald. Kerk was bij aankomst van de politie al overleden, terwijl de 21-jarige bijrijder kort nadat hij uit het voertuig was gehaald, de geest heeft gegeven. Bestuurder Kerk had een geldig Surinaams rijbewijs. Beide lichamen zijn voor obductie in beslag genomen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May