TOK wint inhaalwedstrijd van Acoconut
06 Mar 2017, 04:48
foto
De standenlijst van de hoofdklasse van de SVB.


TOK heeft de inhaalwedstrijd tegen Acoconut met 2-1 gewonnen. De wedstrijd werd gehouden in Moengo. Met deze uitslag verhuist Acoconut van de 2e naar de 4e plaats in de hoofdklasse competitie van de Surinaamse Voetbalbond. Santos gaat van de 4e naar de 3e plaats.

In de hoofdklasse competitie moet TOK nog een inhaalwedstrijd spelen tegen Tahiti. Deze wedstrijd zal op 11 maart gespeeld worden in Brokopondo. Hiermee wordt de 1e ronde van deze competitie afgesloten. TOK blijft zal toch blijven steken op de 8e plaats, drie verenigingen hebben dan 10 punten maar Tahiti heeft een beter doelsaldo, gevold door Flora en dan TOK.

Op 11 maart wordt er eveneens een aanvang gemaakt met de 2e ronde van de hoofdklasse competitie. Dan zullen Flora en Acoconut het tegen elkaar opnemen in het Essed stadion. In het Letitia Vriesde Sportcentrum in Coronie, verwelkomt West United het team van Papatam.

Het programma van de hoofdklasse wordt op zaterdag 18 maart voortgezet.
In het Nickerie stadion ontvangt Santos het team van Boma Star, terwijl Tahiti de ploeg van Caravan in Brokopondo ontmoet.
Op zondag 19 maart neemt Slee jr. het op tegen TOK in Moengo.

Edgar van Genderen
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May