Readytex houdt 'open house' donderdagavond
28 Feb 2017, 19:21
foto
Enkele schilderijen die donderdagavond te zien zullen zijn bij Readytex Art Gallery.


Readytex Art Gallery houdt op deze Thursday-Night-Feature een ‘Open house’. De bezoekers krijgen de gelegenheid op hun gemak door de galerie heen te wandelen. Ze kunnen volop genieten van de nieuwe inrichting waar het team van de galerie speciaal voor heeft gezorgd. Daarnaast zullen de meeste kunstenaars ook in de galerie aanwezig zijn om bezoekers die daar behoefte aan hebben, te woord te staan.

Zoals gebruikelijk is de begane grond van de galerie ingericht met een gemengde expositie waarin er van elke kunstenaar werk te zien is. Gasten die wat moeite hebben met de trappen hoeven die dus niet perse te trotseren om te genieten van de geselecteerde kunstwerken. Verder heeft elke kunstenaar op de overige verdiepingen nog een eigen plek waar zijn of haar werk te zien is. Readytex Art Gallery vertegenwoordigt momenteel een groep van 19 ambitieuze core- en gastkunstenaars. Samen zorgen zij ervoor dat er altijd een mooie, prikkelende en gevarieerde collectie van onder andere schilderijen, sculpturen en installaties in de galerie geëtaleerd staat.

In Readytex Art Gallery is er altijd werk van: Reinier Asmoredjo, Paul Chang, Leonnie van Eert, Kenneth Flijders, Shaundell Horton, Soeki Irodikromo, Sri Irodikromo, Rinaldo Klas, John Lie A Fo, Kurt Nahar, Sunil Puljhun, Dhiradj Ramsamoedj, Xavier Robles de Medina, Roddney Tjon Poen Gie, Kit-Ling Tjon Pian Gi, René Tosari, Steven Towirjo, Wilgo Vijfhoven en Hanka Wolterstorff. Op enkelen na, zullen de meeste in Suriname woonachtige kunstenaars op 2 maart aanwezig zijn.

De deuren van Readytex Art Gallery zijn op de TNF van deze donderdag 2 maart open van 19:00 uur tot en met 21:00 uur.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May