Varossieau zet aannemers en dealers in het zonnetje
26 Feb 2017, 16:16
foto
De ondernemers Cheng Qui LIn van Sheng Da, Firoskhan Rahmoe en Varossieau Sr. Commercial Manager Nuria Phang.


Varossieau Suriname heeft tot aannemer van het jaar 2016 het Schildersbedrijf Firoskhan Rahmoe uitgeroepen. Dit bedrijf prolongeerde zijn titel van vorig jaar. In 2013 eindigde deze onderneming ook al als eerste in de categorie Aannemers van 2012. Dealer van het jaar werd Sheng Da Bouwmaterialen. Over 2016 zette Varossieau twintig dealers en zeven aannemers in het zonnetje. Daarnaast ontvingen drie dealers en drie aannemers een speciale motivatie- en stimulans-award.

Varossieau Suriname beoordeelt de manier waarop dealers en aannemers materiaal van het verfbedrijf presenteren. Naast verkoopcijfers waardeert het bedrijf ook het veilige en deskundige gebruik van zijn verfproducten, coatings en andere materialen. Het De productkennis van dealers en aannemers wordt gemeten via een speciale vragenlijst. Deelname aan trainingen en informatiebijeenkomsten telt eveneens mee voor de eindscore.

Senior Commercial Manager Nuria Phang bedankte de bedrijven voor hun inzet, productkennis en presentatie in deze periode van inflatie en devaluatie. Zij benadrukte dat Varossieau blijft vernieuwen en verbeteren. Het bedrijf levert advies en training op maat en verleent service voor, tijdens en na projecten. Vorig jaar zijn 150 vakmensen getraind in het gebruik van verf- en coatingsystemen. Het bedrijf zal dit jaar diverse innovatietechnieken doorvoeren.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May