Vriend van vader als schuldige aangewezen in zedenzaak
23 Feb 2017, 00:34
foto


Een veertienjarig meisje heeft op de zitting van woensdag verklaard dat de verdachte Soetjietkoemar S. (de vriend van haar vader) haar meerdere malen seksueel heeft misbruikt. Hij kwam vaak over de vloer en misbruikte haar als haar ouders afwezig waren. De tiener die een vriend heeft, deed samen met hem op een gegeven moment aangifte bij de politie.

De verdachte ontkent zich schuldig gemaakt te hebben aan het strafbare feit.
Echter, het meisje en haar vriend deden een aangifte tegen haar ouders. Zij zouden haar vriend mishandeld hebben en uit boosheid deed zij ook een aangifte tegen haar ouders. Zij vertelde aan de politie dat haar vader mannen zo ver kreeg om seks met haar te bedrijven. Haar vriend woont samen met haar in haar ouderlijke woning.

Advocaat Lygia Palmburg die de verdachte bijstaat, voerde aan dat het meisje ongeloofwaardig overkomt. Ze ging voor een totaal andere zaak naar de politie en op een gegeven moment kwam de verdachte in beeld. Hij werd toen in verzekering gesteld. De verdachte is voorlopig in vrijheid gesteld. Op 12 april zal deze zaak verder behandeld worden.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May