Finabank introduceert eerste ATM in Brokopondo
13 Feb 2017, 16:12
foto
Kinderen voeren een toneelstuk op tijdens de ingebruikname van de eerste ATM van Finabank in Klaaskreek.


Brokopondo beschikt nu ook over een ATM-machine. De Finabank heeft als eerste bank in Suriname de bewoners van Brokopondo voorzien van deze mogelijkheid. Zaterdag is op het terrein van de Kamer van Koophandel en Fabrieken (KKF) in Klaaskreek de 'Finamatic' in gebruik genomen.

De bewoners van Klaaskreek gingen met een muzikale optocht naar het terrein van de KKF. Naast toespraken van de hoogwaardigheidsbekleders, onder wie districtscommissaris Kenya Pinas, werd de Finamatic verwelkomd door onder meer toneelstukken en koorzang van kinderen uit Klaaskreek en bewoners van het dorp.

Commercieel Directeur van Finabank, Almar Giesberts, gaf aan dat Finabank zeer verheugd is de gemeenschap in Klaaskreek nu de mogelijkheid te bieden om op een veilige en gemakkelijke manier bankzaken te kunnen doen. Met de plaatsing van deze Finamatic wordt bankieren toegankelijker gemaakt voor de gemeenschap in Brokopondo. Het doel is te werken naar elektronisch bankieren om zo het aantal kastransacties terug te dringen.

Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May