Kleinzoon besluit waarheid te spreken in zedenzaak
10 Feb 2017, 00:33
foto


Stepha W. wordt verweten dat hij op 26 augustus van het afgelopen jaar een 67- jarige vrouw in haar woning heeft verkracht. In deze zaak heeft kantonrechter Marie Mettendaf de getuige, de kleinzoon, gehoord donderdag. De verdachte ontkent dat hij het feit heeft gepleegd, terwijl de getuigen hem op heterdaad hebben betrapt.

De kleinzoon vertelde dat hij van een feest terugkwam en niets van de verkrachting gezien had. Hij liep langs de woning van zijn oma. Hij merkte op dat de verdachte onder invloed was. Nadat de kantonrechter en officier van justitie, Reshmi Rathipal, de getuige confronteerden met zijn eerder afgelegde verklaringen bij de politie, kwam hij terug op zijn verklaringen. Hij zei dat die verklaringen klopten.

De getuige was door advocaat Georgette Leter opgeroepen. Ze had vernomen dat hij de waarheid wilde vertellen in de rechtszaal en dat zijn verklaring bij de politie niet klopte. De raadsvrouw wil nagaan op welke polikliniek de bejaarde vrouw behandeld is na het feit. Op 9 maart zal deze zaak verder behandeld worden.

Wanita Ramnath






Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May