Vier verdachten bekennen roofmoord bewaker
09 Feb 2017, 18:43
foto


Kenneth H. (27), Alexandro M. (28), René J. (24) en Ashwien Ch. (23) hebben een volmondige bekentenis afgelegd. De 59-jarige bewaker Lakhichand Sewcharan werd op 10 oktober dood aangetroffen met letsels aan zijn hoofd.

De afdeling Kapitale Delicten en de Recherche van regio Midden hebben klaarheid gebracht in de roofmoordzaak die had plaatsgevonden in het ressort Santo Boma, meldt de afdeling Public Relations van de politie.

De politie van Santo Boma kreeg op 10 oktober telefonische melding dat enkele verdachte figuren zich in de omgeving van een bouwmaterialen zaak aan de Magentha Kanaalweg bevonden.

Op de plek aangekomen, troffen de wetsdienaren het ontzielde lichaam van de bewaker aan. Het onderzoek was overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.
Gezamenlijke inspanning van Kapitale Delicten en de recherche van regio Midden leidde de wetsdienaren naar Kenneth H. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het bureau. De overige drie verdachten werden in beeld gebracht, wat uiteindelijk leidde tot de ontknoping.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May