Jhauw ontkent stopzetting Fly All Ways operaties
05 Jan 2017, 16:23
foto
CEO Amichand Jhauw van Fly All Ways. (Archieffoto: Ranu Abhelakh)


De vliegoperaties van Fly All Ways (FAW) gaan normaal door. “Wij nemen op de Barbados-route slechts een pauze met de lijndiensten, omdat wij een nieuw schema maken”, zegt CEO Amichand Jhauw aan Starnieuws. “Dit hebben wij al in oktober 2016 bekend gemaakt. De charters en tourvluchten naar Barbados gaan normaal door.” Deze worden via Guyana uitgevoerd.

Curaçao Chronicle publiceerde gisteren een bericht op de website dat de vliegmaatschappij de deuren per 15 januari sluit. Hoewel er geen reden bekend is, melden bronnen bij het medium dat FAW met financiële problemen kampt. Jhauw ontkent dit ten stelligste en weet niet hoe het medium aan die informatie komt.

Volgende week dinsdag is het precies een jaar dat FAW het startsein gaf voor de commerciële operatie vanuit Suriname. Het FAW product bestaat uit lijnvluchten en charters binnen de regio en noordelijk deel van Zuid-Amerika. Het bedrijf voert ook geregelde luchtdiensten vanuit Guyana uit. Fly All Ways maakt binnenkort het nieuw vliegschema bekend.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May