Politie pakt jeugdige rovers kort na brute beroving
21 Dec 2016, 05:48
foto


De politie heeft twee jeugdige rovers kort nadat ze een winkelier op een brute wijze hébben beroofd opgespoord en aangehouden. Dinsdag hebben zij een winkelier aan de Walabastraat beroofd. De buit was SRD 3000 en diverse goederen. De winkelier werd mishandeld. Hij had een barstwond aan zijn hoofd opgelopen. Hij is per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis om medisch te worden behandeld.

De politie heeft de camerabeelden bekeken in de winkel. Aan de hand van de beschrijving werd de opsporing met succes ingezet door het Regio Bijstandsteam (RBT) Paramaribo. Niet lang na de beroving werd op de kruising van de Groenhart- en de Bolletriestraat de Grijze Toyota Spacio, waarmee de overval werd gepleegd, gesignaleerd.

De politie sommeerde de bestuurder te stoppen. De 19-jarige K.A, die de auto bestuurde, is aangehouden. In zijn voertuig zijn ook verse bloedsporen aangetroffen.
Op zijn aanwijzing is de tweede verdachte R.K. (17) aangehouden. Hij werd op de hoek van de Losingweg en Industrie-Noord in de kraag gevat. Beiden zijn ingesloten.

Ala-D Media
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May