Fernandes daagt bedrijven uit te doneren aan Su-Aid
20 Dec 2016, 02:12
foto
Kurt van Essen (links) doneert namens stichting Fernandes Social Foundation SRD 25.000 aan Su-Aid.


Kurt van Essen heeft namens stichting Fernandes Social Foundation SRD 25.000 geschonken aan Su-Aid. Van Essen die directeur is van Fernandes Bakkerij, daagt alle grote ondernemers uit om ook een bijdrage te doen voor het goede doel. Su-Aid is dankbaar voor deze geste van Fernandes, die een partner is geworden door steeds met donaties en raad en daad bij te staan, zei Giwani Zeggen.

Fernandes Bakkerij geeft elke dag, in alle stilte, veertig jaar lang brood aan vijftig tehuizen. Van Essen heeft besloten om bij de donatie aan te geven dat Fernandes op deze manier een bijdrage levert aan mensen die het moeilijk hebben. De gift gebeurt uit liefde voor de medemens.

Stichting Fernandes Social Foundation ondersteunt duurzaamheidsprojecten voor jeugdigen en voor senioren. Kunst, cultuur en educatie zijn de speerpunten van de stichting om ondersteuning te geven. Su-Aid heeft besloten dit jaar een miljoen SRD op te halen voor projecten die uitgevoerd zullen worden in diverse bejaarden tehuizen.

Giwani Zeggen deelde mee dat Su-Aid nog niet eens in de buurt van de helft van het bedrag is. Hij hoopt dat tot vrijdag veel meer zal worden gegeven voor de medemens, waardoor het doel wordt bereikt. De nood in de bejaardentehuizen is hoog. Hij hoopt dat de bedrijven de uitdaging van Kurt van Essen aanvaarden en ook zullen doneren.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May