Identiteit verkeersdode Nickerie bekend
19 Dec 2016, 14:21
foto


De identiteit van de verkeersdode in Nickerie is vrijgegeven door de afdeling Public Relations van de politie. Het gaat om de 50-jarige voetganger Burten Pickering. Hij is zondag aangereden door een voertuig. Het verkeersslachtoffer bevond zich aan de Margaretenburgstraat. Hij was wachter bij een bedrijf. Hij ging naar het werk toen hij werd aangereden door de autobestuurder Stefano C.

Volgens het voorlopige onderzoek reed de 25-jarige Stefano C. over de Margaretenburgstraat. Op gegeven moment moet hij de controle over de besturing van het voertuig hebben verloren met het gevolg dat hij de voetganger aanreed. Stefano C. kwam vervolgens tegen een elektrische mast aan. Het voertuig kwam op de hoek van de Margaretenburg- en de R.P Barrosstraat tot stilstand.

De voetganger overleed ter plaatse. De autobestuurder is aangehouden en na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Zijn rijbewijs is hangende het onderzoek ingevorderd.

Het ontzielde lichaam van Pickering is eveneens na afstemming met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May