Rosebel gedenkt sociale instellingen bij kerstproject
15 Dec 2016, 20:56
foto
De vertegenwoordigers van de 17 sociale instellingen die van Rosebel Gold Mines NV een donatie hebben ontvangen, poseren met hun cheque.


Rosebel Gold Mines NV heeft 17 sociale instellingen in Paramaribo, Brokopondo, Commewijne, Saramacca en Nickerie bedacht met een donatie. Het bedrijf heeft in totaal SRD 135.000 gedoneerd. General Manager Suresh Kalathil zei donderdag bij het overhandigen van de symbolische cheques aan de vertegenwoordigers van de instellingen, dat Rosebel zich heeft gecommitteerd aan het verrijken van het leven van haar stakeholders, waaronder de Surinaamse gemeenschap.

Bij dit jaarlijkse kerstproject van Rosebel hebben de volgende organisaties geld ontvangen: Het Leger des Heils, Stichting Hulp in Nood, Stigesu, Stichting Rumas, Stichting Een Parel in God's Oog, Mr. Huber Stichting, Stichting Betheljada, Huize Ashiana, Educatief Studenten Opvang Centrum Zaailand, Stichting Lotjeshuis, Nationale Stichting Blindenzorg Suriname, Stichting Mijnzorg, Kindertehuis Baling Soela, Huize Siembah, Bejaardencentrum Majella, Zr. Dankers Centrum en de Lion Jan Gruntjesschool.

Kalathil zei dat Rosebel door tal van gemeenschapsontwikkelingsprojecten ervoor zorgt dat de levens van de mensen in Brokopondo, evenals in Paramaribo en andere delen van Suriname, kunnen worden verbeterd. “Vandaag hebben wij een aantal sociale organisaties gesteund die hun krachten geven aan mensen in nood. Tijdens deze speciale tijd van het jaar dragen wij graag bij aan een prettige kerst voor deze mensen in de samenleving die deze ondersteuning het meest nodig hebben", gaf hij aan.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May