Vrouw aan paal gebonden na diefstal in winkel
26 Nov 2016, 20:12
foto


Op basis van een filmpje op social media, waarin te zien was dat een vrouw aan een paal is vastgebonden na diefstal in een supermarkt, heeft de politie van Kwatta een onderzoek ingesteld. Het is nog niet duidelijk wie de vrouw heeft vastgebonden.

Na een telefonische melding maandag dat een vrouw op heterdaad is betrapt door een winkelier toen zij bezig was poedermelk te stelen, deed de politie van Kwatta het adres aan. De verdachte is niet ter plekke aangetroffen. De winkelier verklaarde zijn goederen te hebben teruggenomen en wenste geen aangifte te doen.

De politie verliet toen de plek. Verdere onderzoek wees uit dat deze vrouwspersoon het tot een gewoonte heeft gemaakt om te stelen in winkelzaken in het ressort. De volgende dag werd de politie geconfronteerd met een filmpje via de sociale media. Daarop is duidelijk te zien dat de verdachte die in het rood gekleed is, na de diefstal aan een paal is vastgebonden.

De politie zal na verder onderzoek deze zaak naar het Openbaar Ministerie opsturen. De vrouw heeft nog geen aangifte gedaan van deze mishandeling meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May