Telesur financieel-directeur moet zich verweren
24 Nov 2016, 02:36
foto
Financieel directeur van Telesur, Russ Headley, bij het ministerie van Transport, Communicatie en Transport. (Foto: Raoul Lith)


Financieel directeur van Telesur, Russ Headley, krijgt de gelegenheid van minister Andy Rusland van Transport, Communicatie en Toerisme (TCT), zich schriftelijk te verweren. Headley moest zich woensdag aanmelden bij de minister nadat de raad van commissarissen van Telesur een brief naar hem stuurde met bezwarende verklaringen.

De Telesur Communicatie Werknemers Organisatie Suriname (CWOS) heeft over de situatie in het bedrijf een spoedbijeenkomst gehouden woensdag. De situatie wordt op de voet gevolgd. Ook waarnemend directeur Mike Antonius heeft een spoedbijeenkomst gehad met zijn staf en de directie.

Verwacht werd dat minister Rusland de financieel-directeur zou schorsen. Dit is niet gebeurd. Partijen zijn op scherp aangezien de bond zich niet zonder meer zal neerleggen bij maatregelen tegen Headley, zonder overtuigende bewijzen. Eerder dit jaar was de bond bij Telesur ook in beweging gekomen toen Headley werd ontlast uit de functie van waarnemend directeur. Later werd Antonius, na overleg met alle betrokkenen, alsnog benoemd tot directielid en werd waarnemend directeur.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May