Ruis bij Telesur over maatregelen tegen directielid Headley
23 Nov 2016, 06:00
foto
Spoedconvocatie bond bij Telesur.


Binnen het Telecommunicatiebedrijf Telesur is er weer ruis over maatregelen die tegen de ex-waarnemend directeur van het bedrijf, Russ Headley, zullen worden getroffen. In mei is na een turbulente periode Mike Antonius belast met de waarneming. Aanvankelijk waren er protesten hiertegen, maar de plooien werden gladgestreken, mede na intensief overleg tussen de raad van commissarissen met de bond bij Telesur.

Starnieuws verneemt dat directielid Headley zich vandaag moet aanmelden bij minister Andy Rusland van Transport, Communicatie en Toerisme. De Telesur, Communicatie Werknemers Organisatie Suriname (CWOS), heeft voor vandaag 7.00 uur een spoed algemene ledenvergadering uitgeschreven. De bond zal de huidige ontwikkelingen binnen het bedrijf bespreken.

Binnen Telesur is een onderzoek van de Centrale Landaccountantsdienst (CLAD) verricht. Eerder zijn de voormalige Telesur-directeur Dirk Currie en commercieel directeur Kenneth Muringen na een schorsing ontslagen. De Staat heeft een rechtszaak die werd aangespannen gewonnen. Ingewijden binnen het bedrijf verwachten dat Headley zal worden geschorst als voorloper op de ontslagprocedure.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May