Twee verdachten na beroving aangehouden
14 Nov 2016, 16:03
foto


Twee verdachten zijn zaterdag door de politie van Uitvlugt aangehouden. Via de Centrale Meldkamer kwam de melding binnen dat vier gemaskerde en gewapende mannen een diefstal hebben gepleegd in een woning in het ressort. Na de daad verlieten zij de plek in een gereedstaand voertuig.

Onderweg naar het adres reed een auto met enkele verdachten regelrecht op het politievoertuig af. De politieambtenaren konden tijdig uitwijken, zodat erger kon worden voorkomen. Al rijdend werden er schoten gelost, waarna de verdachten in volle vaart wegreden.
De wetsdienaren zetten de achtervolging in en troffen het voertuig van de verdachten in een trens langs de weg aan. Volgens verklaring van omstanders renden de verdachten verschillende richtingen op.

Het Regio Bijstand Team (RBT) Paramaribo die assistentie verleende, hield in de directe omgeving van de Kasabaholoweg twee verdachten die in een ander voertuig zaten aan. In de directe omgeving van dit voertuig werden er ook twee mobiele telefoontoestellen gevonden en in beslag genomen.
Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May