Details over dodelijke aanrijding twee bromfietsers
31 Oct 2016, 14:29
foto


Furgel Comvalius (27) is zondag omgekomen door een aanrijding aan de Saramaccaweg te Groningen. Twee bromfietsers kwamen frontaal met elkaar in botsing, meldt de politie Public Relations.

De politie trof beide bromfietsers op het wegdek aan. Furgil vertoonde geen teken van leven. De andere bromfietser is in bewusteloze toestand per ambulance vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij is ter verpleging opgenomen op de afdeling Intensive Care.

Volgens ooggetuigen reden beide bromfietsers over de Saramaccaweg. Furgel kwam vanuit Groningen en ging naar Uitkijk. Op een bepaald moment verliet de tegenligger door tot nog toe onbekende redenen zijn rij gedeelte. Hij kwam vervolgens in frontale botsing met Furgel.

Het ontzielde lichaam van Furgel is voor obductie in beslag genomen. De materiële schade aan beide bromfietsen is aanzienlijk. De politie van Groningen is belast met het onderzoek. Met deze dodelijke aanrijding is de verkeersbarometer gestegen naar 60.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May