Vijf verdachten ingerekend met twaalf kilo drugs
18 Oct 2016, 07:40
foto


In drie dagen heeft de politie op verschillende momenten vijf personen aangehouden met twaalf kilo drugs. Twee zijn aangehouden op de Johan Adolf Pengelluchthaven met iets meer dan zeven kilogram cocaïne in hun reiskoffers.

Een week geleden is de Venezolaan Frankyeling G. aangehouden met iets meer dan drie kilogram cocaïne. De 27-jarige vrouw had de drugs in een dubbele bodem van haar koffer verstopt en heeft geprobeerd de cocaïne het land uit te smokkelen. Twee dagen daar na, op 13 oktober, is Valentino N. aangehouden met iets meer dan vier kilogram cocaïne in zijn reiskoffer. De 46-jarige Nederlander had het spul in pakken voedingsmiddelen verstopt.

In een ander geval hebben de surveillance unit en de recherche van regio Midden zaterdag vier verdachten ingerekend. Aan de Raoulweg zijn Lowinso M. (31), Jermaine A. (33) en Rufano S. (19) opgesloten op verdenking van drugshandel. In een woning en in een voertuig dichtbij de woning op het adres is iets meer dan zes kilogram Yami aangetroffen. Een vierde verdachte is na verhoor heengezonden. De drugsverdachten zijn overgedragen aan de Narcoticabrigade.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May