Slachtoffer gehoord in aanrijdingszaak
14 Oct 2016, 19:42
foto


Hemantkoemar J. staat terecht, omdat hij op 19 mei van dit jaar een aanrijding veroorzaakte aan de Krishnaweg in de omgeving van de Nieuw Weergevondenweg. De verdachte bestuurde een bus en het slachtoffer was een van de passagiers. Zij verklaarde dat zij achter in de bus zat en met haar mobiel bezig was. Het laatste wat zij zich herinnert, is een luide klap en gegil van andere passagiers.

Het slachtoffer sloeg haar hoofd tegen een stoel en verloor het bewustzijn. Ze kwam in het Academisch Ziekenhuis bij. Zij vertelt dat de passagiers voor de aanrijding klaagden over het rijgedrag van de chauffeur; hij reed erg hard en stoorde zich niet aan de klachten van de mensen die hij vervoerde. De chauffeur verleende ook geen voorrang, waardoor hij tegen een busje aankwam.

Het slachtoffer heeft slagen geïncasseerd aan de rechterzijde van haar lichaam. Met haar rechteroog ziet zij wazig en zij is onder behandeling bij een specialist. Na het voorval heeft zij vier dagen in het ziekenhuis gelegen.

Rechter Danielle Karamatalie heeft de verdachte voorlopig in vrijheid gesteld, omdat zij ervan uitging, dat er geen gronden meer aanwezig zijn, om hem langer ingesloten te houden. De zaak zal op 24 november verder behandeld worden.

Wanita Ramnath
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May