Apoera kan veilig bankieren
07 Oct 2016, 19:53
foto
Districtscommissaris Wedperkash Joeloemsingh heeft gebruik gemaakt van het pinapparaat van de Finabank te Apoera. (Foto: Finabank)


Apoera heeft vandaag zijn eerste ATM gehad. De Finabank heeft als eerste Surinaamse bank de inwoners van Apoera en de omliggende dorpen voorzien van bankdiensten. De ATM van de bank, Finamatic, is bij de politiepost te Apoera geplaatst.

Waarnemend districtscommissaris Wedperkash Joeloemsingh van Sipaliwini heeft als eerste geld met zijn pinpas opgenomen bij de geldmachine. In een persbericht zegt de Finabank dat zij met de bankdiensten in Apoera “invulling geeft aan haar missie om de ambities van haar klanten te faciliteren door op maat gemaakt financiële oplossingen en het aangaan van duurzame relaties.”

De bank wil het beheren van geld van de inwoners in dit gebied makkelijker en veiliger maken. Zij zal ook het bedrijfsleven in de omgeving van Apoera stimuleren door haar dienstverlening aan te bieden. Bedrijven die zaken doen in dat gebied kunnen gebruik maken van onder andere de digitale diensten die de Finabank biedt waaronder internetbankieren, e-alerts en girale salarisbetalingen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May