Binda Burger Collectief: Volk moet op de been
03 Oct 2016, 05:00
foto
Sham Binda van het Burger Collectief


Sham Binda, een van de leiders van het Burger Collectief, zegt dat met diverse politieke partijen is gesproken om de actie 'Alles Plat' te ondersteunen. Zij laten hun leden vrij om deel te nemen. De bedrijven en instellingen in Paramaribo centrum en omstreken zijn opgeroepen om hun personeel in de gelegenheid te stellen de volksmanifestatie vanaf 9.00 tot 12.00 uur bij te wonen.

Binda zegt in gesprek met Starnieuws dat de organisatie ervoor zal zorgen dat het geheel een vredig verloop heeft en zal eenieder vragen een bijdrage hiertoe te leveren. De protestbijeenkomst wordt voor het gebouw van De Nationale Assemblee gehouden om 9.00 uur.

De aankondiging van de actie heeft volgens Binda tot positieve reacties geleid. "We zijn gesterkt door deze reacties. Het ligt nu aan het volk om door de aanwezigheid maandag te tonen dat het massaal niet eens is met de leiding van het land en het desastreuze beleid dat gevoerd wordt," zegt Binda.

In de afgelopen dagen is er met onder andere de politieke organisaties van gedachte gewisseld over de impasse waarin we beland zijn. "Eenieder is het er unaniem mee eens dat dit zo niet door kan en dat er in eenheid moet worden opgetreden. Alleen zullen alle neuzen naar dezelfde kant gericht moeten zijn met het enkele doel, de toekomst van Suriname. Het Burger Collectief zal doorgaan het volk te mobiliseren en te informeren," laat Binda optekenen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May