Politieman in gezicht geklapt door overtreder Hinderwet
10 Sep 2016, 19:33
foto


Ondernemer Suraj A. (33) heeft een politieman enkele vuistslagen toegebracht. Hij is aangehouden en na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De politie van Kwatta had hem gesommeerd om de muziek minder luid te zetten. Hij weigerde dit te doen en wilde de plek ook niet verlaten.

De politieagenten kregen melding van overluide muziek. Ter plekke aangekomen werden de aanwezigen aangesproken en gevraagd zich van de plaats te verwijderen. Nadat de ordeverstoorders waren vertrokken, verliet de politie de plek.

Kort daarna moesten de politieambtenaren van Kwatta weer uitrijden voor een melding van overluide muziek op hetzelfde adres. De wetdienaren troffen bij aankomst op de plek Suraj A. met zijn busje aan. De man die bezig was een blik bier te drinken, werd gevraagd de muziek minder luid te zetten.

Op een bepaald moment gooide Suraj een cup bier in het gezicht van één van de politiemannen en begon hij hem enkele vuistslagen toe te brengen. De andere wetsdienaren schoten hun collega te hulp en Suraj A. werd met moeite in de boeien geslagen. Hij werd overgebracht naar het politiebureau. De politieman is na medische behandeling heengezonden, meldt de afdeling Public Relations.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May