VHP houdt teambuildingstraining voor hoofdbestuur
21 Aug 2016, 11:54
foto
VHP-voorzitter Chan Santokhi bedankt trainer Roy Laurens (midden) voor zijn bijdrage tot het welslagen van de teambuildingssessie. (Foto; VHP Mediacommissie)


Het hoofdbestuur van de VHP, dat uit veel nieuwe leden bestaat, heeft vrijdag en zaterdag deelgenomen aan een 'teambuildingstraining' in het Wyndham Garden Hotel. Onder leiding van consultant Roy Laurens zijn enkele modules verzorgd over onder andere leidinggeven, leiding ontvangen, coachen en introspectie.

Door deze training hebben de hoofdbestuursleden de band met elkaar kunnen versterken, meldt de Media Commissie van de oranje partij. Zij zijn nu beter op elkaar ingespeeld. De deelnemers hebben de sessies gewaardeerd, ook al was een deel bekend terrein. Vooral de interactie onderling is bijzonder positief ervaren.

Diverse organen binnen de VHP hebben aangegeven dat het voorbeeld van het hoofdbestuur navolging verdient. De Jongerenraad zal binnenkort ook een teambuildingssessie houden. De Mediacommissie volgt hierna. Het hoofdbestuur zal alle organen stimuleren om ook soortgelijke bijeenkomsten te houden, waardoor de partij verder kan uitgroeien tot een professionele organisatie.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May