Man verwondt zijn vrouw en pleegt suïcide
06 Aug 2016, 01:37
foto


Moekish S. (30) heeft donderdag zijn vrouw in Nickerie verwond met een scherp voorwerp. Hierna heeft hij een verdelgingsmiddel ingenomen. Hij is vrijdag overleden. De man en zijn vrouw hadden geruime tijd problemen in de relatiesfeer waarbij de vrouw besloot de woning van de man te verlaten en elders haar intrek te nemen.

Volgens het voorlopige onderzoek heeft de man het huidige adres van de vrouw aangedaan en verzocht haar met hem mee te gaan. De vrouw weigerde. Moekesh haalde een mes te voorschijn en bewerkte de vrouw in de borststreek en keel. Het slachtoffer pakte op gegeven moment het mes vast met als gevolg dat zij ook snijwonden heeft opgelopen in de handpalmen.

Het slachtoffer is met de ambulance vervoerd naar het ziekenhuis van Nickerie. Er is operatief ingegrepen door de behandelende arts. De regio commandant Wiedjaikoemar Oedith heeft het slachtoffer een bezoek gebracht in het ziekenhuis en deelt mee dat haar toestand stabiel is. Zij is ook aanspreekbaar, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May