Miranda woedend op apotheek voor illegaal dumpen vuil
18 Jul 2016, 06:28
foto
Spullen van een apotheek gedumpt aan de Smeltzweg. (Foto's: Bestuursdienst Paramaribo Noord-oost.)


Districtscommissaris (dc) Jerry Miranda van Paramaribo-Noordoost is woedend. Zijn ambtenaren hebben zondag ontdekt dat spullen van een apotheek zijn gedumpt aan de Smeltzweg, het verlengde van de Jozef Israëlstraat. Deze zijn daarna in brand gestoken. Er zijn ook medische spullen aangetroffen tussen de troep. Vandaag zal de dc actie ondernemen tegen de apotheek.

Miranda zegt aan Starnieuws dat dit crimineel gedrag is. De troep die daar gedumpt werd, is volledig schoongemaakt schoongemaakt door het directoraat Openbaar Groen en de bestuursdienst.

"Dit is onacceptabel gedrag. De bestuursdienst heeft alle nummers opgeschreven van voertuigen die vuil hebben gedumpt. Er zijn foto's gemaakt. De apotheek wordt verantwoordelijk gesteld. Bij proces-verbaal zal er een verhoor plaatsvinden door de politie.

Miranda zegt dat hij ook een gesprek zal aanvragen met de procureur-generaal. Er moeten harde maatregelen getroffen worden door mensen die zich schuldig maken aan zulke verfoeilijke praktijken. De boetes dienen te worden opgevoerd. "Zoveel keren is de weg schoongemaakt. De buren hebben er last van. Dit is niet te accepteren," voert de dc aan. Hier moet nu paal en perk tegen gesteld worden.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May