Man verongelukt tijdens zoeken naar podosiri
15 Jul 2016, 18:52
foto


Het ontzielde lichaam van Jimmy Aroma (28) jaar is door de politie van Domburg donderdag in het bos te Waterland aangetroffen. Aroma was met twee vrienden op dinsdag 12 juli op zoek naar podosiri in die omgeving. Zij zochten ieder afzonderlijk en spraken af elkaar om 17.00 uur in de middag weer te ontmoeten. Toen zij elkaar om 17.00 uur weer troffen, besloot Aroma nog iets langer te gaan zoeken.

Na een poosje zagen de twee vrienden Jimmy niet terugkomen en gingen naar hem op zoek. Hun zoektocht leverde niet het gewenste resultaat op dus deden zij de melding op het politiebureau van Domburg.

De volgende dag zetten de twee vrienden samen met familieleden en kennissen de zoekactie voort. Ook deze leverde niets op. Donderdag werd de zoekactie samen met de politie wederom voortgezet. Uiteindelijk werd het lijk van Aroma onder een omgehakte boomstam aangetroffen. Het slachtoffer moet de boom hebben omgehakt met het noodlottige gevolg. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam afgestaan aan de nabestaanden, deelt de afdeling public Relations mee.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May