Politie-informatie over doodgeschoten bewaker
12 Jul 2016, 19:12
foto


Het slachtoffer dat in Frans-Guyana is overleden na een beschieting, is de 44-jarige Dennis Adopai. Hij is door twee gemaskerde en gewapende mannen beschoten, vandaag.

De politie van Sipaliwini deed na een telefonische melding de plek aan voor onderzoek. Volgens verklaring van omstanders hoorden zij schoten en gingen erop af. Op dat moment zagen zij Adopai, die bewaker is van een supermarkt, zijn woning binnenrennen. Zij zagen eveneens twee gemaskerde en gewapende mannen zich uit de voeten maken.

In de woning troffen zij het slachtoffer aan met een schotwond. Per eigen gelegenheid hebben zij het slachtoffer voor medische hulp vervoerd naar een polikliniek te Frans-Guyana. Bij aankomst op de poli liet hij het leven.

Zijn ontzielde lichaam is na overleg met het Openbaar Ministerie in beslag genomen en zal voor obductie naar Paramaribo worden overgebracht.De recherche van Regio Oost en de afdeling Kapitale Delicten zijn belast met het onderzoek in deze zaak, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May