Computer voor OS 4 Nieuw-Nickerie
16 Jun 2016, 22:16
foto
Ronny Mangala, filiaalhouder Hakrinbank Nickerie, overhandigt een computer aan het waarnemend hoofd van OS 4 Nieuw Nickerie.


De OS 4 Nieuw-Nickerie is een computer rijker. Het apparaat is met toebehoren gedoneerd door de Hakrinbank NV en zal gebruikt worden voor computeronderwijs aan de leerlingen van de school. De bank doet de geste in verband met haar 80-jarig bestaan op 28 juni. De filiaalhouder van het Hakrinbankkantoor in Nickerie, Ronny Mangala, overhandigde vandaag de computer aan het hoofd van de school, N. Sitaram.

De school beschikt al vier jaren over een ICT-lokaal en de computers zijn aan vervanging toe. Sitaram heeft eerder een beroep gedaan op het bedrijfsleven om de school te helpen. De directeur van de Hakrinbank, Jim Bousaid, is blij dat de bank het computerproject van de school kon ondersteunen. “Districtskinderen mogen niet achterblijven ten opzichte van die van Paramaribo en de rest van de wereld. Bovendien is goed onderwijs de beste basis voor het realiseren van duurzame ontwikkeling van Suriname”, geeft hij aan.

Het ondersteunen van diverse nuttige maatschappelijke activiteiten valt binnen het Corporate Social Responsibility (CSR) beleid van de Hakrinbank, waarbij zij een speciale relatie heeft met onderwijs, sport, kunst en cultuur. Met de sponsoring van dit project tracht de bank een bijdrage te leveren aan de verbetering van het onderwijs in het district Nickerie, zegt de voorlichting van de instelling.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May