Diner en waardebon voor nationale selectie
14 Jun 2016, 23:26
foto
De nationale selectie is getrakteerd op een diner. (Foto: S en J)


De nationale selectie heeft zich geplaatst voor de 3e ronde voor de Carribean Cup. De spelers zijn als blijk van waardering van het ministerie van Sport en Jeugdzaken (S en J) en Grassalco, getrakteerd op een diner. Na het etentje kreeg elke speler ook een waardebon ter waarde van SRD 300,- van Casa Junior.

Minister Faizal Abdoelgafoer, de ondervoorzitter van de Nationale Assemblee, Melvin Bouva, de voorzitter van de Surinaamse Voetbal Bond(SVB) John Krishnadath en Julien Peneux, vertegenwoordiger van Grassalco, gaven aan te hopen dat de selectie doorstroomt naar de volgende ronde.

Abdoelgafoer zegt dat het in deze moeilijke tijd belangrijk is om Surinamers die ambassadeurs zijn te motiveren, omdat zij ervoor zorgen dat het land straks een plek verdient op de wereldranglijsten. Hij sprak lovend over de prestaties van het team. Hij was in het stadion toen het eerste punt door de tegenstanders werd gescoord. “Ik dacht: un las a pley. Ik geef u een applaus voor het feit dat u heeft doorgezet, dat heeft geresulteerd in winst voor Suriname.”

Veelal wordt er vanaf de kantlijn kritiek geleverd en aangegeven wat er moet gebeuren en wat er allemaal verwacht wordt van de ambassadeurs, maar de waardering blijft meestal uit, zei Peneux. “Een avond met elkaar zitten eten en drinken is niet de manier hoe je mensen zou moeten waarderen, maar dit is alvast een motivatie om te laten weten dat we onze jongens niet vergeten. Sranan mus floreer baka, we moeten niet alleen blijven dromen, maar ook de zaken omzetten in werkelijkheid. Ook de bekende waren eens onbekend”, waren de woorden van Bouva.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May