Twee vuurwapengevaarlijke verdachten aangehouden
06 Jun 2016, 08:59
foto


Rond middernacht heeft de politie van Regio Bijstands Team Paramaribo gelukt twee vuurwapengevaarlijke verdachten aangehouden. De twee zijn vermoedelijk kort te voren betrokken geweest bij een roofoverval.

Het gaat om de verdachten Raoul E. meer bekend als Doepa en Ivanildo D. die bij de politie bekend is door betrokkenheid in de beruchte Moestafa bende. De politie kreeg in eerste instantie een melding van diefstal aan de Sinaasappelstraat. Even later berichtte de Centrale Meldkamer dat het om een beroving ging. De politie van Nieuwe Haven is daarop uitgerukt. Op de plek aangekomen werden zij onder vuur genomen door de criminelen.

De Centrale Meldkamer heeft daarop de Regio Bijstands Team Paramaribo opgeroepen. Er is doorgeseind dat de verdachten het vuur hadden geopend en dat zij de plaats van het delict hadden verlaten in een wit gelakte Toyota Mark X.

Na een verkregen tip werd er gericht gesurveilleerd en kwam de politie de vuurwapen gevaarlijke verdachten in de Oemarweg weer op het spoor. Daar is het de politie wel gelukt om de verdachten aan te houden. Na onderzoek is zijn slechts patronen bij de verdachten gevonden. Het vermoeden bestaat dat ze de vuurwapens hebben bewaard. Het voertuig is in beslag genomen. Hangende het onderzoek zijn deze twee criminelen aangehouden. Niemand is gewond geraakt.


Ala-D Media
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May