Para bezig met ophalen 20 kilometer aan trenzen
02 Jun 2016, 18:22
foto
Een graafmachine bezig met het ophalen van de trens. (Foto: BIC Para)


Ongeveer 20 kilometer aan trenzen worden in Para opgehaald. Het gaat om trenzen van de Indira Gandhi- en de Kennedyweg, vanaf de Pallisadeweg tot de Hoykreek opgehaald. Het ministerie van Openbare Werken (OW) en het commissariaat van Para zullen maatregelen treffen daar waar inritten niet goed zijn geplaatst en de waterdoorstroming stremmen.

Districtscommissaris Armand Jurel deelt mee dat er een vlotte doorstroming moet zijn om te voorkomen dat het water over de weg stroomt en het verkeer daar last van ondervindt. De trenzen worden binnen 6 weken met een minigraver, een langeboomgraaf- en een standdaardgraafmachine opgeschoond. Het baggermateriaal wordt op de berm geplaatst om te drogen en daarna afgevoerd met 10-ton trucks, verklaart Aniel Ramoutar, vertegenwoordiger van de aannemer aan wie dit werk gegund is.

Volgens Ramoutar is het niet verstandig om het materiaal gelijk af te voeren, omdat het wegdek bevuild kan raken met modder en ander afval, die uit de laadbakken kan stromen. De aannemer belooft geen beschadiging aan te brengen aan de plantjes langs de weg en vraagt de medewerking van weggebruikers om begrip te tonen voor het ongemak dat zal ontstaan op plaatsen waar er gewerkt wordt. Dit meldt het Burger Informatie Centrum Para.

Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May