VHP installeert Districts-Coördinatie Team Paramaribo
01 Jun 2016, 22:27
foto


De voorzitter van de Vooruitstrevende Hervormings Partij (VHP), Chan Santokhi, heeft een nieuw bestuur van het Districts-Coördinatie Team (DCT) geïnstalleerd. Dit, op basis van de nieuwe statuten en het huishoudelijk reglement. Santokhi is voorzitter van alle districtsbesturen, die op zijn beurt de taken en verantwoordelijkheden delegeert naar de ondervoorzitters van het bestuur. Dew Sharman, is de eerste ondervoorzitter, Maaltie Sardjoe is secretaris van DCT-Paramaribo.

De partij-voorzitter heeft uitputtend aan de orde gesteld wat het doel is van de instelling van een DCT. In elk district zal een nieuw DCT bestuur gepresenteerd worden.
De districtsbesturen zullen de mogelijkheid krijgen om zich te ontwikkelen aan de hand van criteria:
1. Doorgroei en doorstroming
2. Nieuwe gezichten
3. Reflectie van de samenleving
4. Personen die zich ook daadwerkelijk committeren om zich in te zetten voor de partij voor sterke interne structuren.

Deze structuur zal voorts een actievere rol moeten vervullen naar de ressortbesturen en de kernen toe. De informatievoorziening naar de structuren toe zal opgevoerd worden. De nieuwe leiding wordt in staat geacht de vernieuwingsfilosofie van de VHP gestalte te kunnen geven.

In de leiding van DCT Paramaribo zitten ook jongeren zoals, Alven Roosveld, 2e vervanger van ondervoorzitter Sharman en Kishan Ramsukul als vervanger van Sardjoe, deelt de VHP mee.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May