SLM-ambassadeurs op vluchten Amsterdam en Miami
20 May 2016, 00:36
foto
Van links naar rechts: Huan Graanoogst, Pres Juriaantje, SLM-directeur Louis Voigt, Cynthia McCleod, Dj Cat en Nisha Madaran. (Foto: Raoul Lith)


De Surinaamse Luchtvaartmaatschappij heeft een 'SLM Ambassadeur programma' geïntroduceerd als marketingproject. Hiermee wil de luchtvaartmaatschappij zoveel mogelijk de Surinaamse identiteit uitdragen. Vanaf 1 mei 2016 tot 31 maart 2017 gaat de maatschappij contracten aan met verschillende bekende personen van Surinaamse origine of affiniteit met Suriname, die als ambassadeurs op zullen treden tijdens de vluchten van de SLM.

“We hebben gemeend om dit idee niet alleen intern te exploiteren, maar Surinamers en de Surinaamse maatschappij erbij te betrekken,” zegt Angela Landburg, hoofd Corporate Planning. Er zullen ambassadeursvluchten worden uitgevoerd, op de trajecten Paramaribo naar Amsterdam en Miami, waarbij er met deze personen ‘meet and greet’ sessies gehouden worden. Passagiers die op deze vluchten meevliegen, kunnen in de gelegenheid zijn een van de ambassadeurs te ontmoeten. Dit houdt in kennismaking, foto’s maken, handtekeningen verdelen en mogelijk een act of persoonlijke bijdrage van de ambassadeur zelf. Met dit initiatief denkt de maatschappij het land positief op de wereldkaart te zetten en een bijdrage te leveren aan het Surinaamse toerisme.

“Dit geeft het trotse gevoel. Ook intern is er kritisch gereageerd op het voorstel. Het is een promotie, maar ook wat betreft de bedrijfsvoering. Laten we ideeën een kans van slagen geven, want geen beslissingen nemen gaat ons niet verder brengen,” zegt Louis Voigt directeur van de SLM. Hij vraagt aan de SLM-ers en het Surinaamse volk dit project een kans van slagen te geven.

Bekenden uit de muziekwereld, Ronald Snijders, Manoushka Breeveld, DJ Cat, Nisha Madaran, Steven Maayen, auteur Cynthia McCleod, zijn inmiddels als ambassadeurs gecontracteerd. Ook standup commedians, 'Deng Boy' (Ormskirk en Schroder), Huan Graanoogst en Pres Juriaantje samen met de atleten Renzo Tjon A Joe en Anthony Nesty, maken deel uit van de SLM ambassadeurs groep.

Raoul Lith

Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May