Laagvlieger Santos snoept puntje af van Jong Rambaan
16 May 2016, 04:07
Het team van Santos uit Nickerie.

Bij de voortzetting van de wedstrijden in de Eerste klasse van de SVB topsectie, heeft laagvlieger Santos kunnen stunten afgelopen zaterdag. Het heeft een haartje gescheeld of Jong Rambaan moest zijn meerdere erkennen in Santos. De wedstrijd eindigde 2-2.

Jong Rambaan nam een voorsprong in de eerste helft, waarbij de speler Romeo Jomena reeds in de 20e minuut de boosdoener was. Hij noteerde 1-0 en dat was ook de ruststand.

Na de rust werd Jong Rambaan onder druk gezet en het was de speler Alvaro Reingoud die de stand op gelijke hoogte bracht voor Santos: 1-1. De goaltjesdief van Santos Theodoor Dors zorgde toen dat Santos een voorsprong nam door doelpunt no. 2 voor zijn rekening te nemen. Laat in de tweede helft en wel in de allerlaatste minuut, heeft de speler Roche Emanuelson een gelijkspel uit de wedstrijd kunnen halen voor Jong Rambaan, zodat zij alsnog 1 punt konden krijgen uit de wedstrijd. Met dit gelijkspel mogen zij voor dit moment op de 2e plaats van de ranglijst staan.

Santos klimt met dit gelijkspel ook 1 plaats omhoog en zit op een gedeelde negende plaats samen met Amardeep, weliswaar heeft Santos een beter doelsaldo. Beide ploegen hebben 16 punten uit 18 wedstrijden. Santos heeft een doelpunten saldo van -8 terwijl Amardeep -16 heeft.