Mike Antonius na overleg waarnemend directeur Telesur
12 May 2016, 00:23
foto
Mike Antonius, waarnemend directeur Telesur


Mike Antonius is benoemd tot onderdirecteur Commerciële Zaken van Telesur. Hij is per direct ook belast met de waarneming van de functie van directeur bij dit communicatiebedrijf. De Raad van Ministers heeft goedkeuring gegeven aan zijn aanstelling als directielid bij het staatsbedrijf. De benoeming is geschied na intens overleg met de bond van Telesur, Communicatie Werknemers Organisatie Suriname (CWOS).

In april was Antonius reeds belast met de waarneming. Na heftige protesten van de CWOS is het ontlasten van Russ Headley als waarnemend directeur van Telesur en benoemen van Antonius in deze functie, teruggedraaid. President-commissaris Gardelito Hew A Kee heeft de medewerkers van Telesur woensdagavond schriftelijk meegedeeld dat na overleg met alle partijen, de aanstelling heeft plaatsgevonden. Intussen was Steven Tjitrotaroeno tijdelijk belast met de waarneming.

De raad van commissarissen (rvc) heeft in de afgelopen weken intensieve gesprekken gevoerd met de CWOS, het management en de aandeelhouder, over de richting van het bedrijf en de leiding die nodig is. "We zijn ervan overtuigd dat alle plooien nu gladgestreken zijn," stelt Hew A Kee. De rvc heeft het vertrouwen dat Antonius samen met het managementteam in staat zal zijn om de nodige efficiëntie slagen te maken, alsook commerciële verbeterslagen door te voeren om Telesur in een gezond en goed vaarwater te houden. "We vertrouwen erop dat met deze benoeming, een periode van turbulentie kan worden afgesloten en we gezamenlijk als één team de uitdagingen aan zullen gaan," schrijft Hew A Kee.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May