Rechter stelt vijf zedenzaken uit
11 May 2016, 08:22
foto


Rechter Cynthia Valstein-Montnor nam gisteren vijf zedenzaken in behandeling waarbij het ging om misbruik van minderjarigen in de leeftijd van 12-16 jaar. Alle zaken zijn uitgesteld. Sommige getuigen zijn niet verschenen.

In een andere zaak die wel behandeld is geworden, wordt verdachte C.D. verweten dat hij vinger of penis gestopt heeft in de anus of vagina van zijn eigen biologische dochter. Het meisje was ten tijde van de snode daad 3 jaar. Hoewel C.D. het feit bij de politie toegaf, gaf hij op de zitting aan dat hij niet de waarheid had verteld. Zijn eerdere bekentenis zou onder bedreiging van de politie zijn afgelegd.

Op vragen van officier van justitie Gloria Stirling gaf de verdachte toe dat hij het meisje altijd met snoep, lekkers en attentie verwende. De moeder van het minderjarige slachtoffer bracht haar met spoed naar het ziekenhuis toen zij bloed zag bij de vagina. Het meisje wees toen haar vader aan als verdachte. Ze is nu 4 jaar en is in de raadkamer gehoord. De zaak is uitgesteld naar 11 juli voor verder verhoor. Ook zullen twee getuigen a decharge op verzoek van de raadsman van verdachte worden gehoord.

Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May